Cégünkről

ORAKER KFT - Japán traktorok közvetlenül az importőrtől.

Vállalatunk elődje 1983-ban alakult Hatvanban, amelynek fő profilja akkoriban az autóalkatrész kereskedelem volt. 1994-ben alakultunk kft-é, ekkorra tevékenységi körünk tovább bővült kerékpárok és robogók kereskedelmével.

2000-ben kezdtük el használt japán traktorok értékesítését, amelyeket 2003 januárja óta közvetlenül szerzünk be Japánból. Mára ez a terület vállaltunk fő profiljává emelkedett.

Cégünk Japánból elsősorban olyan kisebb exportőröktől importál, akik számára nagyon fontos a minőség. Ezeknél, a vállalatoknál közvetlenül a cég vezetője végzi a traktorok beszerzését, a műszaki ellenőrzést, és az export lebonyolítását, nagy gondot fordítva arra, hogy csak a legjobb minőségű traktorok kerüljenek exportálásra. Már a szállítás előtt partnereink pontosan informálnak minket a traktor műszaki állapotáról, az esetlegesen elvégzendő kisebb javítási munkálatokról, amelyhez a gyári pótalkatrészt is mellékelik.

Ennek, valamint saját szervizhátterünknek köszönhetően a kedves vevő mindig kiváló minőségű traktorokból választhat, melyhez versenyképes áraink is párosulnak. Kistraktorainkat a vevő vásárlás előtt kipróbálhatja, így meggyőződhet azok makulátlanságáról. Célunk a legjobb minőség biztosítása, reális áron.

Készletünk általában 30-40db használt japán kistraktorból áll.  A gépeket mindig teljesen átvizsgálva, új akkumulátorral, azonnal munkára foghatóan adjuk át. A gépekre 6 hónap garanciát vállalunk, amelyek javítását, a garanciaperiódus lejártát követően is vállaljuk saját telephelyünkön.

A Japán traktor készlet menüpontban megtekintheti jelenlegi kínálatunkat, és abból kiválaszthatja az ön számára legmegfelelőbb gépet. A feltüntetett képek kivétel nélkül saját telephelyünkön készültek, és mindig az aktuális kínálat részét képezik.